Ο Αλ Πατσίνο και ο Νταν Στίβενς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία τρόμου «The Ritual» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μίντελ.

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η νέα παραγωγή ακολουθεί δύο ιερείς, ο ένας από τους οποίους αμφισβητεί την πίστη του (Στίβενς) και ο άλλος αναμετράται με το δύσκολο παρελθόν του (Πατσίνο). Ωστόσο πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να σώσουν μια νεαρή γυναίκα μέσα από μια δύσκολη και επικίνδυνη σειρά εξορκισμών.

Νταν Στίβενς

Η ταινία αποτυπώνει την ιστορία της Έμα Σμιντ, μιας Αμερικανίδας της οποίας η δαιμονική κατοχή κορυφώθηκε με οδυνηρούς εξορκισμούς, όπως αναφέρει το Variety. Η περίπτωσή της παραμένει ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός στην αμερικανική ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης με τον Ενρίκο Νατάλ, ενώ την παραγωγή ο ‘Αντριου Στίβενς μαζί με τους Μίτσελ και Νάταλι Γουέλς. Στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών οι Ασλεϊ Γκριν και Αμπιγκέιλ Κόουεν.

Η XYZ Films απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της ταινίας, με την πρεμιέρα στις αίθουσες να προγραμματίζεται για το 2025.

Πηγή: ΑΠΕ