«Είναι υποχρέωση όλων μας και της Αστυνομίας να επέλθει δικαιοσύνη στη μνήμη και την ψυχούλα του ήρωά μας, του Γιώργου», δήλωσε συγκινημένη η ξαδέρφη του αδικοχαμένου αστυνομικού στα επεισόδια του Ρέντη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι», η Κατερίνα Λυγγερίδου ανέφερε ότι ο Γιώργος «δολοφονήθηκε άδικα και άνανδρα εν ώρα καθήκοντος», ενώ συμπλήρωσε ότι «όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης ως πολίτες, γιατί κανείς δεν δρα και δεν μιλά για να παταχθεί η βία».

«Μένουμε αμέτοχοι γιατί φοβόμαστε μην μπλέξουμε, μέχρι να μας χτυπήσει η πόρτα και να χάσουμε έναν δικό μας άνθρωπο. Όταν βλέπουμε έναν εγκληματία στα 16, στα 18, και δεν κάνουμε κάτι, αλλά συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα κανονικά. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Γιατί ξέρουμε ότι δεν θα έλθει η τιμωρία σε αυτούς τους ανθρώπους και θα είναι ελεύθεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά με «σπασμένη» φωνή.

Παράλληλα υπογράμμισε: «Αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να βοηθήσουμε όλοι να πάψει αυτή η εγκληματικότητα στην κοινωνία και ο φόβος, να έρθει η ειρήνη και η τάξη. Ας είναι η θυσία του Γιώργου το έναυσμα για μια ασφαλή κοινωνία».

Ολοκληρώνοντας τη σύντομη τοποθέτησή της είπε: «Θα πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από αυτά τα παιδιά και όχι από τους εγκληματίες».