Ο Tom Bachik είναι ένας από τους πιο διάσημους nail artists του πλανήτη και η Selena Gomez είναι μια από τις καλύτερες πελάτισσές του. Επιμελείται τα νύχια της σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση και το feed του λογαριασμού του στο Instagram είναι γεμάτο από τα πολλά και διαφορετικά μανικιούρ που της έχει κάνει.

Μάλιστα, έχει κάνει και μια guest εμφάνιση σε ένα video clip της τραγουδίστριας, που υποδύεται τον εαυτό του και περιποιείται τα νύχια της φορώντας κοστούμι, όσο εκείνη ερμηνεύει το τραγούδι «Love on».

Μόνο μέσα στο 2024, τα μανικιούρ του περιλαμβάνουν έντονα χρώματα, όπως κίτρινο και πορτοκαλί, βαθύ πράσινο, φλογερό κόκκινο, κλασικό γαλλικό, ενώ ποικίλλουν ακόμη τα μήκη -έχουμε δει κοντά και μακριά νύχια- αλλά και τα σχήματα, με το signature οβάλ του nail artist να κυριαρχεί ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Αυτή τη φορά όμως, η Selena Gomez αποφάσισε να ζήσει τη Barbie Era της και ο Tom Bachik της έφτιαξε το πιο eye candy ροζ μανικιούρ σε απόχρωση Barbiecore, διατηρώντας το αγαπημένο του οβάλ σχήμα σε νύχια με μεγάλο μήκος. Aυτή είναι η πρώτη φορά μέσα στο 2024 που βλέπουμε -τουλάχιστον στο Instagram του Tom Bachik- τη Selena Gomez με ένα ροζ μανικιούρ.

H απόχρωση Barbiecore είναι αρκετά ζωηρή και φωτεινή, και αποτελεί μια ταυτόχρονα σέξι και αθώα εκδοχή του ροζ, προσφέροντας ένα παιχνιδιάρικο, διασκεδαστικό και εκκεντρικό στιλ. Δείχνει υπέροχη σε μακριά τεχνητά οβάλ νύχια, όπως αυτά της Selena Gomez, ενώ πολύ ωραία θα ταίριαζε και σε stilleto.